Kopje koffie deurwaarder?

De film hieronder gaat over een probleem waar veel mensen mee worstelen: schulden. Hij gaat niet over de kostverdelersnorm of de bijzondere bijstand, maar over de psychologische aspecten van geldproblemen. Er zitten een paar simpele tips in waarmee een ontspoorde financiële situatie gestabiliseerd, en vervolgens gezond gemaakt kan worden. 

De opdrachtgever, de gemeente Zoetermeer, had een mooie aanvullende wens: maak de film zo dat hij niet alleen geschikt is voor Zoetermeer, maar dat iedereen waar ook in Nederland ‘m kan gebruiken.  

Dat hebben we gedaan. 

Dus als jij iets wilt doen voor al je medeburgers met geldzorgen, zet deze film dan op je Facebook pagina, Twitter ‘m door enz enz.  

En als je bij een gemeente werkt, bij een zorgverzekeraar, energieleverancier of bank, als je in de hulpverlening werkt of op een school, zet de film dan gerust op je website of gebruik ‘m tijdens bijeenkomsten.  

Als je bericht wilt krijgen als er een nieuwe tekenfilm op mijn website staat, of als je geïnteresseerd bent in tips, inspiratie en voorbeelden van verandercommunicatie, geef je dan op voor mijn nieuwsbrief.