06 25033390 post@johannakroon.nl
Selecteer een pagina

Boekje Gids voor verschilmakers

De MVO-paradox

Bij Nuon vonden ze dat medewerkers vaak te afwachtend waren, te vaak dachten ‘dat mag toch niet’ terwijl er juist van alles wel mocht. Dat moest veranderen. Vandaar deze Gids voor verschilmakers, met als boodschap verbeter de wereld, begin op je werk. 

CITAAT UIT HET BOEKJE

‘Als iets volgens jou beter kan, dan mag je daar wat aan doen en eigenlijk móet je er gewoon wat aan doen. Er is bij Nuon nog nooit iemand ontslagen omdat hij of zij een gangbare praktijk ter discussie stelde.’

De gids werd gemaakt in opdracht van de HR-directeur en de MVO-directeur. De MVO-man had een interessante kijk op zijn vak: ‘de beste manier om maatschappelijk verantwoord te gaan ondernemen is door de MVO-afdeling op te heffen. Zolang er een afdeling is die alle netelige problemen oplost buiten de gewone bedrijfsvoering om wordt het nooit wat met dat maatschappelijk verantwoord ondernemen.’

Even sparren?

Wil je van gedachten wisselen over hoe ik je zou kunnen helpen? Bel dan met Johanna Kroon, 06-25033390 of mail naar post@johannakroon.nl.

Op de hoogte blijven?

Geef je dan op voor de mailinglijst. Je ontvangt dan het eerste hoofdstuk van mijn boek Wat hebben ze nu weer bedacht?! Plus elke paar weken tips, inspiratie en voorbeelden.

dit veld niet invullen s.v.p.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld