Downloads van veranderverhalen

Alarmfase ZMW: mini-thriller over een bijna-overstroming die duidelijk maakt waarom het project getiteld Professionalisering Inspectie Waterkeringen misschien toch wel een goed idee is. Klik hier voor de download.   

Harder werken verboden: handzaam gidsje over procesmanagement, gemaakt voor de Provincie Zuid-Holland. Het boekje downloaden kan via deze link.

Warmte is cool: korte inleiding op de mogelijkheden en onmogelijkheden van een warmtenet in de Metropoolregio Amsterdam. Klik hier voor de download.

Zuster Lidwien: klein boekje over de problemen in de ouderenzorg en wat daaraan te doen valt, geschreven in opdracht van Anne-Mei The. Het boekje downloaden kan via deze link.

Terug naar de Westerstraat: tragikomisch verhaal over een Schiedamse ambtenaar die met het participatieprotocol onder de arm op zoek gaat naar de stip aan de horizon. Klik hier voor de downlaod. 

It's a pleasure! Bloemlezing uit een boekje dat ik schreef voor Transavia, dat toen in zwaar weer verkeerde en probeerde weer gezond te worden. Het boekje downloaden kan via deze link.

 

Marjolein! Over een rijksambtenaar die een trauma heeft overgehouden aan de mislukte introductie van een document management systeem en zich nu met hand en tand verzet tegen een nieuwe poging. Het boekje downloaden kan via deze link.

Klein Amsterdams Kerstboek:
kerstverhaal voor jong en oud, verteld door een Amsterdamse duif die woonachtig is op de Westertoren. Het boekje downloaden kan via deze link.