06 25033390 post@johannakroon.nl
Selecteer een pagina

Animatiefilm Auditdienst Rijk

Wie is er bang voor de Auditdienst Rijk?

Op alle Nederlandse ministeries sidderen ze voor de ADR, de Auditdienst van het Rijk die controleert of de overheid zich wel netjes aan z’n eigen  regels houdt. De ADR wilde laten zien wie ze zijn en welke kant ze op willen. Zo ontstond deze animatiefilm.  

In de grote zaal van Pathé Den Haag kregen alle 600 medewerkers tegelijk de film te zien, met uiteraard de mogelijkheid tot vragen stellen en uitwisseling na afloop. Anneke van Zanen, de baas van de ADR, zei er dit over: ‘Nu hebben we als organisatie een gedeeld beeld over waar we naar toe willen en wat we daarvoor moeten doen. Dat helpt om een echte verandering te realiseren.’

Hierboven kun je de film bekijken. Zet wel even het geluid van je computer aan, anders hoor je niets.  

CITAAT UIT DE FILM

‘Je kunt zeggen: het doel van mijn werk is om te kijken of pijpje A lekt. Als pijpje A niet lekt, maar het naastgelegen pijpje B wel, dan zeg ik daar niets van, want dat is me niet gevraagd.’

Even sparren?

Wil je van gedachten wisselen over hoe ik je zou kunnen helpen? Bel dan met Johanna Kroon, 06-25033390 of mail naar post@johannakroon.nl.

Op de hoogte blijven?

Geef je dan op voor de mailinglijst. Je ontvangt dan het eerste hoofdstuk van mijn boek Wat hebben ze nu weer bedacht?! Plus elke paar weken tips, inspiratie en voorbeelden.

dit veld niet invullen s.v.p.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld