De stoere vrouwen van Zuidzorg

Bij de Brabantse thuiszorgorganisatie Zuidzorg gaat het roer om: de op productiviteit gerichte managementstijl waar de hele thuiszorg de afgelopen jaren zo berucht om is geworden wordt verlaten, en er komen zorgteams die zelf hun werk gaan organiseren. Het hele verhaal over de Stoere Vrouwen van Zuidzorg zie je in deze tekenfilm. Zet wel even het geluid van je computer aan, anders hoor je niets.

De film is in de eerste plaats gemaakt voor medewerkers van Zuidzorg, maar hij gaat natuurlijk op de Ipad mee naar gesprekken met samenwerkingspartners, gemeenten, verzekeraars enzovoort. Speciaal voor de medewerkers schrijf ik nu een werkboek bij de film, het Handboek Stoer.

Meer tekenfilms zien? Kijk dan ook naar de film over het meerjarenbeleidsplan van Avans Hogeschool en de corporate story over Woningcorporatie Tiwos

En als je bericht wilt krijgen als er een nieuwe tekenfilm op mijn website staat, of als je geïnteresseerd bent in tips, inspiratie en voorbeelden van verandercommunicatie, geef je dan op voor mijn nieuwsbrief.